Blue Skies Aviation Yritys

Lentokoulutusta parhaimmillaan.

Blue Skies Aviation Oy on vuonna 2009 perustettu lentokoulu. Haluamme kehittää suomalaista ilmailua tarjoamalla korkealaatuista koulutusta kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitteemme on kouluttaa osaavia, valveutuneita sekä hyvän ja turvallisen ilmailutavan omaavia lentäjiä, toimien samalla yleisen ilmailutietämyksen ja turvallisuuskulttuurin edistäjinä.

Koulutustoiminnan painopiste sijoittuu Asikkalassa sijaitsevan Lahti-Vesivehmaan lentopaikan yhteyteen, joka toimii myös yhtiömme kotipaikkana. Meillä on yhteystyötä eri kouluttajien kanssa muillakin kentillä. Tällä hetkellä mm. Joensuussa, Jyväskylässä ja Immolassa

Blue Skies Aviation Oy tarjoaa mm. kevyiden ilma-alusten lupakirjaa LAPL(A) ja yksityislentäjän lupakirjaan PPL(A) tähtäävää teoria- ja lentokoulutusta, NF-yölentokoulutusta, SEP(sea)-vesilentokoulutusta sekä lupakirjan voimassaolon jatkamiseen vaadittavia SEP-koululentoja. Järjestämme myös jo lentolupakirjan omaaville toivottua täydennyskoulutusta. Esimerkkeinä voidaan mainita mm. tarkkuus- ja matkalentokoulutus sekä lentäminen valvotussa ja kansainvälisessä ilmatilassa. Koulutus toteutetaan asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koulutamme myös lennonopettajia FI(A) sekä luokkakelpuutuskouluttajia CRI(A) SEP(land)-, SEP(sea)- ja MEP(land)-luokkiin.

Meiltä pyritään aina laadukkaaseen opetukseen ja henkilökohtaiseen palveluun.

Kentällä nähdään!