Blue Skies on 294 aktiivista ILMAILIJAA

OLEMME BLUE SKIES AVIATION OY

Blue Skies Aviation Oy on yleisilmailun tarpeisiin erikoistunut lentokoulu. Koulutuksemme täyttää Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA:n vaatimukset ja meillä on ATO- lentokoulutusorganisaatiohyväksyntä. Henkilöstömme ammattitaito, raudanluja osaaminen ja tahto palvella, takaavat, että astut onnistuneesti sisään ilmailun kiehtovaan maailmaan!

Päätoimipisteemme on Lahti-Vesivehmaan lentopaikalla Asikkalassa, mutta harjoitamme koulutustoimintaa koko Suomessa. Teoriakoulutukselle ei etäopiskelumahdollisuuksien ansioista ole paikka- tai aikasidonnaisia rajoitteita. Lentokoulutusta järjestämme Vesivehmaan lisäksi myös mm. Joensuussa, Jyväskylässä ja Immolassa.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan haaveesi!

Pähkinänkuoressa

USEITA ERI KURSSEJA

Meillä voit opiskella Yksityislentäjän lupakirjan (PPL) ja Kevyiden lentokoneiden lupakirjan(LAPL) lisäksi muitakin kursseja. Koulutustarjonnastamme löydät mm.  erilaisia lennonopettajakelpuutuksia, kuten FI(A) ja CRI(A) maa- ja vesikoneita varten sekä vesilentokelpuutuksen . Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää!

Lentokoneet

Pyrimme tavoitteen saavuttamiseksi käyttämään parasta mahdollista työkalua. Siinä missä vasara on hyvä naulaamiseen, on Cessna 150 lentokone hyvä peruslentokoulutukseen. Cessna 150 on alunperin suunniteltu koulukoneeksi ja juuri tästä syystä käytämmekin tätä vankkaa ja turvallista konetta peruskoulutuksessamme.

Koulutusluvastamme löytyy myös muuta kalustoa, jota vastaavalla periaatteella käytetään eri kurssien suorittamiseen.

VERKKO-OPISKELE MISSÄ TAHANSA

ePPL tarjoaa mahdollisuuden opiskella ajasta ja paikasta riippumatta. PPL ja LAPL lupakirja teoriat on mahdollista suorittaa suomen kielellä! Etäteoria oppilaamme menestyvät yleensä erittäin hyvin viranomaisen kokeessa, joten valitse sinäkin Blue Skies Aviationin ePPL verkkokurssi!

VALMISTU LENTÄJÄKSI

Laadukas koulutuksemme mahdollistaa pääsyn tavoitteeseesi! Oli tavoitteenasi sitten harrastelentäminen tai ammatti liikennelentokoneen ohjaimissa, meillä pääset alkuun. PPL lupakirja tarjoaakin hyvän lähtökohdan sekä harrastelentämiselle että ensi askeleeksi ammatiin. Jos siis tavoitteet myöhemmin siirtyvät korkeammalle, hyvitetään PPL lupakirjalla lennetty lentoaika siirryttäessä kohti ammattilentäjän lupakirjoja. PPL onkin modulaarisen koulutuksen kulmakivi ja ponnahduslauta kohti lentäjän ammattia.

Blue Skies Tiedottaa

Yli 10061 tuntia ilma-aikaa taivaalla Blue Skiesin toimesta!