UTC
 FIN

Kalusto

Käytettävissämme on laaja kirjo erityyppisiä lentokoneita.

Cessna 150

Cessna 150 on maailman eniten peruslentokoulutuksessa käytetty ja maailman neljänneksi eniten valmistettu konetyyppi. Koneita on valmistettu yhteensä 23 949 kappaletta. Kaksipaikkainen C150 on suunniteltu erityisesti peruslentokoulutukseen ja yksityisilmailuun.

Piper 140 Cherokee

Piper 140 Cherokee on Cherokee-malliston lentokoulutusta varten suunniteltu versio. Alun perin se oli kaksipaikkainen, mutta uuden tehokkaamman 150 hv moottorin myötä mallia alettiin rakentaa nelipaikkaisena. Siksi se soveltuu erinomaisesti esim. matkalentokoulutukseen useamman lento-oppilaan kanssa.

Cessna 182 Skylane

Nelipaikkainen Cessna 182 Skylane on Cessnan toiseksi suosituin malli (C172 jälkeen). Lentokone soveltuu suuren tilavuutensa ja kuormattavuutensa ansiosta vaativaankin työhön. C182 konetta käytetään pääosin yleisölennätyksissä, valokuvauslennoilla ja muussa lentotyössä, mutta sitä voi halutessa käyttää myös peruslentokoulutuksessa.

Ikarus C42B

Kaksipaikkainen ultrkevyt lentokone Ikarus C42B soveltuu erityisen hyvin ultrakevytlentokoulutukseen.

Eurofox

EurofFox on kaksipaikkainen rakettivarjolla varustettu ultrakevyt lentokone. Liukas Eurofox soveltuu erinomaisesti lentokoulutukseen.

Ota yhteyttä

Internetpalvelujen yleiset ehdot

Henkilörekisteriseloste

28.02.2020

Copyright © 2011 Blue Skies Aviation Oy
Kaikki Oikeudet Pidätetään