UTC
 FIN

BLUE SKIES ePPL – YKSITYISLENTÄJÄN VERKKOTEORIAKURSSI 

ALOITA ILMAILUHARRASTUS – Myös mahdollisuus ammattiin


Lyhenteitä:


PPL = yksityislentäjän lupakirja
LAPL = harrastelentäjän lupakirja
ePPL = teoriakurssi PPL/LAPL lupakirjojen tietopuoliseen verkko-opiskeluun

PPL -lupakirjalla voit lentää lähes kaikkia lentokoneita, joiden maksimi lentoonlähtöpaino on alle 5000 kg. Tavallisen nelipaikkaisen lentokoneen maksimi lentoonlähtömassa on yleensä suuruusluokkaa 900-1200 kg, joten lupakirjalla saa lentää varsin raskastakin kalustoa. Yleensä kuitenkin raskaammalle kalustolle vaaditaan lisäksi lyhyehköjä eroavuuskoulutuksia yms.


LAPL -lupakirja on tarkoitettu harrastelentäjälle edullisemmaksi lupakirjavaihtoehdoksi. Koneessa saa olla enintään neljä henkilöä ja maksimi lentoonlähtömassa on 2000 kg.
ePPL on näihin molempiin soveltuva teoriakoulutus, joka tapahtuu verkko-opiskeluna sinun ajankäyttöösi soveltuvasti ja omalla tietokoneellasi. Viranomaismääräyksistä johtuen siihen kuuluu myös kahden päivän lähiopetusjakso. Blue Skies Aviation on ensimmäinen suomalainen verkkokouluttaja näissä lupakirjamuodoissa. Suorittamalla tämän verkkoteorian, saat samalla LAPL ja PPL -lupakirjoihin kelpaavan teoriatodistuksen. Tämä kattaa myös ultrakevytlentäjän (UPL) teoriakoulutusvaatimuksen, mutta lentokouluttajan on täydennettävä sitä muutamalla ultrakeveitä koskevilla säädösten oppitunneilla. Blue Skies Aviation ei nykyisin anna ultrakevytlentokoulutusta mutta tekee läheistä yhteistyötä Päijät-Hämeen Ilmailuyhdistyksen kanssa.


LAPL -lupakirja tulee ensi vaiheessa edullisemmaksi kuin PPL. Tämä johtuu pienemmästä lento-osan lentotuntimäärästä. LAPL on kuitenkin moduulikurssi PPL:n, eli lentämällä koulutuksessa täydentävän tuntimäärän ja suorittamalla lentokokeen, saat helposti PPL -lupakirjan.


Tutustu koulutuksen hintoihin Hinnasto-sivultamme.

 

 

VERKKO-OPETUS


Blue Skies Aviation Oy:n ePPL verkko-opetuksessa on etuja:


- se on käytettävissäsi 2 vuotta avaamisesta lähtien (vaikka suosittelemmekin melko tiivistahtista opiskelua, oppimistulokset ovat selvästi parempia)


- teoriapakettiin sisältyy postitse lähetettävä aineisto, jolla harjoitellaan lentosuunnistusta


- teoriakurssin oppimateriaalia ja harjoitustehtäviä päivitetään säännöllisesti


- koekysymyspankissa on lähes kaksituhatta kysymystä, sisältyy kurssin hintaan (erikseen ostettaessa 100 €). Kysymykset ovat käytettävissä omatoimista harjoittelua varten koko ajan


- koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi saat ilmailuviranomaiselle kelpaavan todistuksen, jonka jälkeen voit mennä ns. Trafin kokeisiin

 Katso lähiopetusjaksojen ajankohdat tästä

 

Ota yhteyttä

Internetpalvelujen yleiset ehdot

Henkilörekisteriseloste

13.12.2017

Copyright © 2011 Blue Skies Aviation Oy
Kaikki Oikeudet Pidätetään